Моніторинг харчових продуктів у закладах освіти Поромівської ОТГ

9 лютого начальник Іваничівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Людмила Просапчук спільно з начальником відділу освіти, соціального захисту, культури, сім’ї,молоді та спорту Надією Жук провели моніторинг харчових продуктів щодо безпечності та їх якості в закладах загальної середньої освіти  сіл Поромів( директор Вегерич Н.В.), Бужанка ( директор Василюк С.І.), Лежниця( директор Бомк В.В.),КЗ « Поромівський дошкільний навчальний заклад « Бджілка», (завідувач Павчук О.В.)
За результатами моніторингу встановлено , що в закладах загальної середньої, дошкільної освіти Поромівської сільської ради створені умови для дотримання особистої гігієни здобувачами освіти та працівниками, забезпечується безперебійна робота технологічного та холодильного обладнання харчоблоків, наявні документи ,що засвідчують якість та безпечність продукції.Керівництвом закладів освіти здійснюється належний контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів, дотриманням технології приготування страв, про що свідчать узагальнюючі накази.
Всі питання щодо проведеного моніторингу харчових продуктів у їдальнях закладів освіти начальник Просапчук Л.В. обговорила з сільським головою Євгенієм Недищуком.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *